ANTAKYA BELEDİYESİ YARDIM TIRI ELAZIĞ’A ULAŞTI

ANTAKYA BELEDİYESİ YARDIM TIRI ELAZIĞ’A ULAŞTI

Elazığ’da meydana gelen depremin yaralarını sarmak için Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın öncülüğünde başlatılan kampanya ile toplanan yardımların yer aldığı tır deprem bölgesine ulaştı.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “Antakya Belediyesi’nin depremin yaralarını sarmak için destek amaçlı başlattığı kampanyayla toplanan yardımlar bölgeye ulaştı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) yetkililerine teslim edilen ihtiyaç malzemeleri depremzedelere dağıtılmaya başlandı.Antakya Belediyesi ve vatandaşların desteğiyle toplanan yardım malzemeleri Antakya’da Makine İkmal Tesisinde tıra yüklenerek, dualarla uğurlanmıştı. Kuru gıdadan bebek bezine, battaniyeden kışlık giysiye çeşitli yardım kolilerini taşıyan tır, 30 Ocak Perşembe günü Elazığ il merkezine ulaştı.AFAD’ın belirlediği noktalara indirilen malzemeler depremzedelere dağıtılmaya başlandı.”Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz yardım tırının Elazığ iline ulaşması hakkında sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda; “Depremzede kardeşlerimize ulaştırılmak üzere Antakya Belediyesi Yardım Tır’ımız Elazığ ilimize ulaştı. Rabbim her türlü afetlerden milletimizi korusun.” sözlerine yer verdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.