BÜYÜKGÜMÜŞ’E ÖZEL DAVET

BÜYÜKGÜMÜŞ’E ÖZEL DAVET

Hatay’ın Belen ilçesinde çıkan yangının yaraları hızla sarılmaya devam ederken, Ak Parti Gençlik kolları olarak bütün teşkilatlarının katıldığı fidan bağışına Teşekkür eden Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Sosyal medyadan 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ü Hatay’a davet etti.

Mİlletvekili Özel Paylaşımında,” Teşekkürler AK Gençlik Teşekkürler Başkanım Ormanlarımızı da umutlarımızı da yeşertiyorsunuz… 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde gönlünüzde memleket sevdası, ellerinizde fidanlarla hepinizi Hatay’ımıza bekliyoruz. Söz veriyoruz, dönüşte damağınızda “tatlı” anılar kalacak” dedi. Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş’te davete icabet edeceğini, Hatay’ımızı yeni fidanlarla buluşturmak için 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde Hatay’da olacağını söyledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.