ANTAKYA GURME EVİ YENİ YERİNDE

ANTAKYA GURME EVİ YENİ YERİNDE

6 Şubat sonrası gastronomi sektörünün deneyimli isimleri Nurican Oktay ve Onur Tansal tarafından hizmete açılan Antakya Gurme Evi İstiklal caddesinde bulunan Türkiye Yüzyılı Konteyner Çarşısındaki yeni yerinde hizmete başladı. Kısa adı UNESCO olan “United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization” “Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu” tarafından ‘Dünyanın 26. Gastronomi Şehri” olarak ilan edilen Şehrimizin yöresel lezzetlerini en leziz halleri ile müşterilerine sunan Antakya Gurme Evi kısa sürede gördüğü yoğun ilgi ile dikkatleri üzerinde toplayan bir marka olarak çıkıyor karşımıza.

Alanında deneyimli şefler tarafından hazırlanan Mumbar, Yoğurt Aşı,Oruk,Kaytaz Böreği,Aşur,Karışık Dolma,Kuru Fasulye,Gurme Kavurma,Pirinç Pilavı,Humus,Abugannuç,Patlıcan Yoğurtlama , Mercimek Çorbası ve Kaymaklı Ekmek Kadayıfı ile müşterilerden tam not almaya devam ediyor.

Her güne özel menünün yanı sıra Salı ve Cuma günleri Mumbar lezzeti ile müşterilerine hizmet verecek olan Antakya Gurme Evi kısa sürede damak lezzetine önem vereceklerin adresi olacağının sinyalini Türkiye Yüzyılı Konteyner Çarşısında da verdi. Gastronomi sektöründe yılların deneyimine sahip olan Antakya Gurme Evi’nin başarılı işletmecileri Nurican Oktay ve Onur Tansal yaptıkları açıklamada:” Damak çatlatan yöresel lezzetleri ile müşterilerinin hizmetinde olacak Antakya Gurme Evi kısa sürede görmüş olduğu yoğun ilgi ile başarımızı gözler önüne sermiştir.Kısa bir süre önce faaliyete başladığımız Türkiye Yüzyılı Konteyner Çarşısındaki yeni yerimizde de  Oruk, kaytaz böreği,Aşur,Tepsi Kebabı,Ispanak Borani, Ispanaklı börek,Mumbar,Firik Pilavı, Mercimek Çorbası,Yoğurt Aşı, Karışık Dolma,Kuru Fasulye,Gurme Kavurma,Pirinç Pilavı,Humus,Abugannuç,Patlıcan Yoğurtlama , Kaymaklı Ekmek Kadayıfı ve  Künefe başta olmak üzere bir çok yöresel lezzeti menümüzde bulunduracağımız işletmemizde müşterilerimizin en güzel biçimde ağırlanması adına tüm ekibimiz ile elimizden gelenin fazlasını yapma gayretinde olacağız.Şehrimizde bulunan insanlarımızı,Burada çalışan görevli personellerimizi,Çarşı esnafımızı  ve dışardan gelen tüm misafirlerimizi Hatay Mutfağının en güzel yöresel lezzetlerini tatmak adına Antakya Gurme Evi’ne bekliyoruz.”dediler.

Pazartesinden Cumartesi gününe Türkiye Yüzyılı Konteyner Çarşısında Fahri Öksüz Cami Arkası S Blok No 14 adresinde 10:00 ile 20:00 saatleri arasında hizmet verecek olan Antakya Gurme Evi’nin rezervasyon telefonu 0 507 532 04 01. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.