‘ANTAKYA OKUYOR’ PROJESİ YAYGINLAŞIYOR

‘ANTAKYA OKUYOR’  PROJESİ YAYGINLAŞIYOR

Anadolu Mektebi projesi kapsamında yürütülen kitap değerlendirme paneli Antakya İlçemizde yapıldı.


Anadolu Mektebi/ Yaygın Okuma Programı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen ve ilk defa Antakya’da uygulanan ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik “Antakya Okuyor” Projesinin Ortaokul Değerlendirme sunumu elektronik ortamda gerçekleştirildi.

Antakya İlçesine bağlı 43 ortaokulunda  uygulanan projenin değerlendirme sunumuna öğrenciler , öğretmenler ve idarecilerin yanında İlçe Milli Eğitim  Müdürü Mesut Çerko, Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü ve çeşitli illerden öğretmenler de katıldı.

Öğrencilerin moderatörlüğünde gerçekleştirilen programda öğrenciler kitap değerlendirmelerinde bulundu. Yazara ve kahramana mektup bölümlerinin de yer aldığı programda öğrenciler tarafından yapılan kitap kapak tasarımları ile ilgili resimler de dijital ortamda sergilendi.

Program sonunda , Prof. Dr. Sami Güçlü değerlendirme paneline katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek projeye katılan ve katkı sağlayanlara teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko da projede emeği geçenlere ve katılımlarından dolayı Prof. Dr. Sami Güçlü ye teşekkür etti.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.