VEKİLLERİMİZDEN, BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NA ZİYARET

AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdülkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu makamında ziyaret ederek Hatay’ı ilgilendiren konularda bilgi alışverişinde bulundular.

VEKİLLERİMİZDEN, BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NA ZİYARET

AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdülkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu makamında ziyaret ederek Hatay’ı ilgilendiren konularda bilgi alışverişinde bulundular. Hatay’ın sınır komşusu olan Suriye’de yıllardır süren iç savaş pençesindeki gelişmeleri istişare eden AK Parti Hatay milletvekillerimiz Dışişleri bakanından
bölgemiz hakkında bilgiler aldı.24 Haziran seçimlerinden bugüne kadar Hatay’ı ilgilendiren her konuda her bakanla iletişime geçerek Hatay’ın geleceği hakkında görüşlerde bulunan, eksiklerini tamamlayan, projeler üreten ve mevcut projelerin takibini yapan AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdülkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik tüm mesailerini Hatay halkı için harcıyor.
Yapılan çalışmalarla vatandaşın gönlünde tam not alan vekillerimiz hizmetlerini Ankara’da sürdürürken aynı zamanda hafta sonu mesailerini de Antakya ve Hatay’da harcayarak yaklaşan yerel seçimler öncesinde vatandaşları da dinliyor. Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve İl başkanıyla koordinasyonlu bir şekilde çalışmalarını sürdüren AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdülkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat
Özgürsoy Çelik Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na yaptığı ziyaretlerle de vatandaştan takdir toplamaya devam ediyor. İç İşleri Bakanı’yla fikir alışverişlerinde ve istişarelerde bulunan vekillerimiz dış politikalar hakkında bilgiler alarak yeni dönemdeki yol haritasının nabzını tuttular.
HABER: FADİME ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.