ANTAKYA OSB’DE TAŞINMAZ TİCARETİ PANELİ DÜZENLENDİ

ANTAKYA OSB’DE TAŞINMAZ TİCARETİ PANELİ DÜZENLENDİ

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, Hatay İl Ticaret Müdürlüğü ile Hepsiemlak işbirliğiyle Antakya OSB  toplantı salonunda taşınmaz ticareti paneli düzenlendi.

Antakya Organize Sanayi Bölgesi toplantı salonunda gerçekleştirilen panele ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Rıfat Otuzbir, TÜGEM Hatay İl Başkanı Ümit Kavani, Hepsi Emlak Yöneticisi Mert Sayılır, Taşınmaz Ticareti Yetkilisi Meltem Ramazan, Emlak Danışmanı Arif Keleş ve sektör temsilcileri katıldı.

İMREK VE OTUZBİR KATILIMCILARIN SORULARINI YANITLADI

REKLAM ALANI

Sektörün sorunları ve çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı toplantıda, Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek ve Meclis Üyesi Rıfat Otuzbir katılımcıların sorularını yanıtladı. İmrek programda yaptığı konuşmada; “İlimizde Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi bulunan işletme temsilcilerine mevzuat değişiklikleri hakkında bilgilendirmelerde bulunduk, ayrıca sektörün sorun ve talepleri değerlendirildi. Tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

ÇİNÇİN: TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDERİM

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin de Antakya Organize Sanayi Bölgesi toplantı salonunda gerçekleştirilen panelin oldukça faydalı geçtiğini belirterek Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek başta olmak üzere Hepsi Emlak ailesine ve tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu. Çinçin; “ATSO ailesi olarak, depremzede hemşehrilerimizin yaşadığı zorlu süreçte yanlarında olmak ve tüm imkanlarımızla onlara destek olmak istiyoruz. Tüm paydaşlarımızı da yanımıza alarak elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.