HER NE OLURSA OLSUN, YARIN BİZİMDİR, BİZ YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ!

HER NE OLURSA OLSUN, YARIN BİZİMDİR, BİZ YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ!

ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANI İZZETTİN YILMAZ, ANTAKYA’YA HİZMET YOLCULUĞUNUN HER DAİM GÜZEL OLDUĞUNA DİKKAT ÇEKTİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, “Her ne olursa olsun, yarın bizimdir. Biz yolumuza devam edeceğiz. Bu yolda Antakya’mıza düşenleri hakkıyla yapmaya gayret edeceğiz” dedi

Başkan Yılmaz, Antakya’ya hizmet yolculuğunun her daim güzel olduğuna dikkat çekerek, “Esas itibariyla her yolculuk güzeldir. Dostlarla çıkılan yolculuksa daha bir güzeldir. Ama şundan emin olun ki, Antakya’ya hizmet yolculuğuna milletimizle çıkmış olmak, bizim için en güzel, en anlamlı ve en bereketli yolculuk” diye konuştu. Yaşadıkları asrın felaketi nedeniyle zor günler geçirdiklerini belirten Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, “Devletimizin desteğiyle milletimizle el ele vererek, engelleri birer birer aşıyoruz. Yakın tarihte depremde evlerini kaybeden vatandaşlarımızın bir bölümüne evleri teslim edilecek. Kısa zamanda önemli adımlar atıldı. Cumhurbaşkanımızın gözü-kulağı hep Hatay’da, hergün deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın durumları hakkında bilgiler alıyor” dedi.

AK Parti’nin kendine has özelliklerinden bir tanesinin hizmet, proje ve eser siyasetini Türkiye’ye getirmesi olmuştur diyen Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, “Elbette yerel hizmetler anlamında da biz merkezi idarenin hızına yetişmeye çalışıyoruz. İnşallah Cumhur İttifakının zaferiyle sonuçlanacak 31 Mart yerel seçimleri sonrasında Hatay’da büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyelerimizle birlikte omuz omuza güçlerimizi birleştirerek çok önemli hizmetleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Gönül belediyeciliğini Hatay’ın her köşesine yaymanın gayreti içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, açıklamasına devam ederek, AK Parti’nin ülkeyi bir bütün olarak kucakladığına işaret ederek, yapılan hizmetlerin AK Parti iktidarının gücüyle yapıldığını belirtti.

Başkan İzzettin Yılmaz, “Siyasetten amacımız hizmet demektir. Antakya kazanacaksa, biz kaybetmeye hazırız. Makamlar gelir-gider. Baki kalan bu kubbede hoş bir sedadır. Bizim hizmet vizyonumuzun merkezinde milletimiz vardır. Halka hizmeti Hakk’a hizmet bilen bir davanın temsilcileri olarak, milletimizden aldığımız dua ve destekle hız kesmeden yolumuza devam ediyoruz. Her ne olursa olsun, yarın bizimdir. Biz yolumuza devam edeceğiz. Bu yolda Antakya’mıza düşenleri hakkıyla yapmaya gayret edeceğiz. Depremin ardından hiç ara vermeden 95 mahallede çalışmalarımız sürüyor. Çok geniş bir alanımız olmasına rağmen, hız kesmeden ilçemizin her köşesinde, her bucağında hizmet üretiyoruz. Polemikle değil işimizle gündemde olduk. Kaynaklarımızı iyi yönettik. Bu çalışmalarımızı yaparken, halkımızın dua ve desteklerinin her zaman yanımızda olduğu biliyoruz. İnşallah tarihi şehir Antakya’mızın yarınları daha iyi olacak ve biz ekibimizle birlikte bu millete en güzel hizmetleri layıkıyla sunmanın gayreti içerisinde olacağız.” diyerek konuşmasını tamamladı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.