ANTAKYA’DA VATANDAŞLARIN ÇUKUR EYLEMİ

Antakya ilçesinde vatandaşlar, bozuk yollara dikkat çekmek için çukurlara çiçek ve ağaç ekerek Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni protesto etti.

ANTAKYA’DA VATANDAŞLARIN ÇUKUR EYLEMİ

Antakya ilçesinde vatandaşlar, bozuk yollara dikkat çekmek için çukurlara çiçek ve ağaç ekerek Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni protesto etti. Sabah saatlerinde Haraparası Mahallesi’nde toplanan bir grup vatandaş, yollardaki çukurlara ağaç ve çiçek ekti.

Çukur protestolarını Esentepe, Karlısu ve Ekinciler mahallelerinde de sürdüren vatandaşlar, ağaçların üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı eleştiren yazılar yazdı. Vatandaşlardan Mustafa Gebeş, gazetecilere yaptığı açıklamada, çukurlar nedeniyle trafikte zor anlar yaşadıklarını belirtti. Yolların köstebek yuvasına döndüğünü söyleyen Gebeş, “Araçların geçmesi için düzgün bir yolumuz bile kalmadı. Aracıma ön düzen yaptırmaktan yoruldum. Her 1-2 ayda araca 500 lira alt takım masrafı koyuyorum. Nereye gitsek çukur. Halkımızın buna cevabı 31 Mart’ta vereceğini düşünüyoruz.” diye konuştu. Vatandaşlardan Tuncay Alkan da Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş’ın bozuk yolları görmesi için bu eylemi gerçekleştirdiklerini söyledi. Araçlarının her gün lastik patlattığını kaydeden Alkan, yolların bir an önce yapılmasını istediklerini sözlerine ekledi.
HABER:M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.