EĞİTİM-BİR-SEN İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

EĞİTİM-BİR-SEN İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Eğitim-Bir-Sen Hatay İl teşkilatı Hatay’da görev yapan il ve ilçe milli eğitim şube müdürleri ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Eğitim-Bir-Sen Hatay Şube Başkanı İsmail Bayrakdar başkanlığında gerçekleşen istişare toplantısında eğitim camiasının içinde bulunduğu maddi sorunlara dikkat çekildi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıdan çıkacak sonucun genel merkeze iletileceğini ve alınacak kararda bu toplantıların çok önemli olduğunu kaydetti. Toplantıyla ilgili açıklama yapan Bayrakdar; “Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçelerimizde görev yapan şube müdürleri, Eğitim uzmanları, araştırmacı kadrosunda çalışan arkadaşlarımız ve İl Milli Eğitim  müdür yardımcıları ile istişare toplantısı yaptık. Yaşadıkları ekonomik ve sosyal sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili birlikte görüş alışverişinde bulunduk. Katılım gösteren değerli müdürlerimize şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederiz toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.