YAYMAN, ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

YAYMAN, ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman Hatay’a ardı ardına projeler kazandırmaya devam ediyor.

Hatay’ı karış karış gezerek tüm ilçelerin eksiklerini yerinde inceleyen Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay’ın tüm ilçelerinin kangren olmuş yaralarına neşter vurarak vatandaşları uzun zamandan bu yana bekledikleri hizmetlere birer birer kavuşturuyor. Kırıkhan’dan Samandağ’a, Hassa’dan Reyhanlı’ya kadar tüm ilçelere yönelik çalışma başlatan Milletvekili Yayman, su sorunu başta olmak üzere yol ve altyapı konularında büyük adımlar attı. Yayman arı gibi çalışarak vatandaşların gönlüne girmeyi başardı.

TEK ŞİARIM ÇALIŞMAKTIR DEDİ, HATAY’A HİZMETLERİ SIRALADI

Sloganı olan tek şiarım çalışmaktır diyerek yola çıkan ve 6 Şubat’tan bu yana tek bir gün dahi durmadan dinlenmeden çalışan Milletvekili Yayman, Kırıkhan’da deprem sonrası nüfusu 20 bini aşan Alan Yaylası’nın yolunun yapımına başladı. Kırıkhan’da içme suyu getirme projesini başlatarak Kırıkhan’da susuzluk sorununu tarihe gömen Yayman, Hassa’da da içme suyu çalışmasında taşın altına tüm gövdesini koyarak projeyi ilçeye kazandırdı. Hassa’nın en büyük mahalleleri olan Aktepe ve Akbez’in içme suyu sorununu ortadan kaldıran projeyi başlatan Milletvekili Yayman, aynı bölgenin altyapı sorununun çözümü içinde çalışma başlattı. Samandağ tarihi boyunca asfalt gitmeyen dağ bandı köylerine asfalt götürerek vatandaşa AK Parti’nin yol medeniyettir şiarıyla hizmet götüren Milletvekili Yayman, ovanın kalbi Reyhanlı’nın da en büyük hasreti olan içme suyu sorununu bitirecek projede çalışmalara başladı. Hataylı vatandaşlar da parti ayrımı yapmadan hizmet üreten Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’a teşekkürlerini iletiyor. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.