BELEN’DE EĞLENCE SIRASI ÇOCUKLARIN

BELEN’DE EĞLENCE SIRASI ÇOCUKLARIN

Belen’de 7’den 77’ye herkese hizmet veren Belediye Başkanı İbrahim Gül, ilçede yaşayan çocuklara yönelik eğlenceli bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor.

Yaz tatilinin sonlarına gelindiği şu günlerde çocuklara mutlu anlar yaşatmayı hedefleyen Başkan Gül, Belen Millet Bahçesi’nde gerçekleşecek ve 2 gün sürecek etkinliklere tüm çocukları ve ailelerini davet etti. Yayla şenlikleri kapsamında düzenlenecek olan program 26 Ağustos’ta başlayarak 27 Ağustos günü sona erecek. Programlar 17.00 – 19.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

GÜL: ÇOCUKLAR ŞİMDİ EĞLENCE ZAMANI

Başkan Gül program ile ilgili yaptığı açıklamada; “Yayla Şenliklerimizde Çocuklarımızı Unutmadık. Şişme Oyun Parkı, Tahta Bacak, Palyaço, Tek Teker, Sihirbaz Gösterisi, Bando, Animasyonlar ve daha pek çok etkinliğe tüm çocuklarımız davetlidir. Programlar 26 Ağustos Cuma – 27 Ağustos Cumartesi Saat 17.00 – 19.00 arasında Belen Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecektir” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.