ANTAKYALI ŞEF HATAY MUTFAĞINI TANITTI

ANTAKYALI ŞEF HATAY MUTFAĞINI TANITTI

Hataylı ünlü şef Celil Erkan, damak çatlatan lezzetleri TRT Türk ekranlarında dünyaya tanıttı.

Gastronomi kültürü ile öne çıkan Hatay’ın yemekleri tadıyla olduğu kadar görüntüsüyle de tüm dünyanın ilgi odağı olmaya devam ediyor. Hatay lezzetlerini enfes sunumlarıyla birleştiren şef Celil Erkan birbirinden lezzetli yemekler TRT ekranlarında bir kez daha pişirdi. Hatay Mutfağının birbirinden lezzetli yemekleri ve tatlısı TRT TÜRK ekranları vasıtasıyla tanıtıldı.

SINIRSIZ MEZE ÇEŞİTLERİ İLE YİYEN DE PİŞMAN YEMEYEN DE

REKLAM ALANI

Hatay’ın Gastronomi Şeflerinden Celil Erkan, canlı yayında ilimizin yöresel lezzetlerini tanıtarak, yemek ve meze çeşitlerinin sınırsız olduğunu söyledi. Celil Erkan, canlı yayında tüm dünyaya Hatay mutfağının birbirinden lezzetli yemeklerini, organik doğal ürünlerini, yöresel tatlılarını en iyi şekilde tanıtarak, bir başarıya daha imza attı.

ERKAN: HATAY’I DÜNYAYA BAŞARIYLA TANITTIK

Ünlü şef Erkan, programın başarılı geçtiğini belirterek enfes lezzetleri tanıtmanın memnuniyeti içinde olduğunu, tek amacının yıkık şehre umut olmak olduğunu kaydetti. Programın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erkan; “Gastronomi Şehri Hatay’ın birbirinden Lezzetli Yemekleri ve Tatlısıyla TRT TÜRK ekranları aracılığıyla izleyenleri ekrana kitleyerek asrın felaketi depremin ardıldan ayağa kalkması planlanan Hatay turizmi ve gastronomisi büyük beğeni toplayarak Türkiye’de ve dünyada yine ses getirdi” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.