Leyla’nın Evi Sahnelendi

Zülfü Livaneli’nin çok sevilen romanından uyarlanana ve dokuz yıldır dokuz yüz oyun boyunca kapalı gişe oynayan Leyla’nın Evi Antakya’da da kapalı gişe oynadı.

Leyla’nın Evi Sahnelendi

Zülfü Livaneli’nin çok sevilen romanından uyarlanana ve dokuz yıldır dokuz yüz oyun boyunca kapalı gişe oynayan Leyla’nın Evi Antakya’da da kapalı gişe oynadı.Meclis Kültür ve Sanat Merkezini hınca hınç dolduran sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Leyla’nın Evi izleyenlere unutulmaz bir tiyatro keyfi yaşattı. Müzikleri Zülfü ve Ferhat Livaneli’ye ait olan Celile Toyon’un Leyla’yı canlandırdırdığı oyunda Ahmet Uz, Dicle Alkan, Fatih Dönmez, Halim Ercan, Meral Asiltürk, Kaan Sevi, Koray Kurt ve İsmail Karaer rol aldı. Usta yönetmen Nedim Saban’ın yenilenen yorumuyla sahnelenen ve birbirinden yetenekli oyuncuların sergiledikleri performanslar ile tüm izleyicilerden takdir toplayan oyunda Yer yer bir hayatta kalma mücadelesi, yer yer bir dostluk hikayesi, yer yer bir müzikal düete dönüş sahnelendi.Oyun sonrasında oyuncuları uzun süre ayakta alkışlayan izleyenler mütevazi kişilikleri ile de gönüllerinde taht kurduklarını ifade etikleri sanatçılar ile bol bol fotoğraf çekilerek sanatçılara ve bu güzel oyunu kendileri ile buluşturan Murat Et organizasyon yöneticisi Murat Et’e teşekkür ettiler.
Leyla’nın Evi oyununun bekledikleri gibi yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Murat Et organizasyon yöneticisi Murat Et,Antakya’lı sanatseverleri muhteşem bir tiyatro oyunu ile daha buluşturmanın haklı gururunu yaşadıklarının altını çizerek organizasyonlarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.Bugüne kadar bir çok oyunu başarılı bir biçimde Antakyalılar ile buluşturduklarını ifade eden Murat Et,Leyla’nın Evi oyununa gösterilen ilgi sonrasında daha bir motive olduklarını belirterek çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.Murat Et ayrıca sergiledikleri harika performans ile gönüllerde taht kuran Celile Toyon,Ahmet Uz, Dicle Alkan, Fatih Dönmez, Halim Ercan, Meral Asiltürk, Kaan Sevi, Koray Kurt ve İsmail Karaer ile oyunun başarılı yönetmeni Nedim Saban’a teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.