YAYMAN, SORUNLARI ÇÖZMEYE DEVAM EDİYOR

YAYMAN, SORUNLARI ÇÖZMEYE DEVAM EDİYOR

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay halkını dinleyerek sorunlarını çözmeye devam ediyor. Samandağ’ın en büyük sorunlarından olan Dağ köylerinin yol sorununu çözdüklerini müjdeledi.
AYNI GÜN İÇİNDE İKİ ÇÖZÜM!

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Samandağ ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Aynı gün içinden Kırıkhan’daki su sorununu 12 km’lik bir su borusu ile çözeceklerini söyleyen Yayman, Samandağ’ın yıllardır kanayan yarası olan Dağ köylerinin yol sorununu çözdüklerini müjdeledi.

YAPARSA AK PARTİ YAPAR

Konuyla ilgili bir açıklama yapan TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman: Samandağ dağ köylerimizin yıllardır kanayan yarası olan bir sorunu daha çözdük. Rabbime şükür olsun. Yaylıca, Seldiren, Yeniköy, Ceylandere Ana grup yolunu yapıyoruz. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin bir işini daha biz yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederiz.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.