HATAYLI ŞEF CZN BURAK DARÜLACEZE’DE

HATAYLI ŞEF CZN BURAK DARÜLACEZE’DE

CZN Burak ismi ile tanınan ünlü restoran işletmecisi, şef ve influencer Burak Özdemir, Darülaceze’yi ziyaret ederek, kurumda kalanlar ve personel için ikramda bulundu.

İstanbul’daki restoran zincirlerinin ardından Birleşik Arap Emirlikleri’nde açtığı restoranlarla adını uluslararası alanda da duyuran, CZN Burak ismi ile tanınan ünlü restoran işletmecisi, şef ve influencer Burak Özdemir, yardımseverliğiyle de gönüllerde taht kuruyor. Özdemir, bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Darülaceze sakinlerine önemli ve anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Burada yaşlılara yemek yapan, onlarla sohbet eden Özdemir, yanında getirdiği hediyeleri dağıtmayı da ihmal etmedi.Aslen, Hatay-Yayladağı Yoncakaya Köyü’nden olan Özdemir; Taksim, Aksaray, Etiler ve yurt dışında Dubai ve Tacikistan’da olmak üzere, beş şubesi bulunan Hatay Medeniyetler Sofrası adlı restoran zincirinin sahibi. Arap ve Anadolu Mutfağına ait yemekleri, kameraya karşı gülümseyerek yaptığı yemek şovlarını sosyal medya platformlarında yayımlayarak “Smiley Bae” adıyla tanınan Özdemir, bugün milyonlarca takipçisi olan bir sosyal medya fenomeni aynı zamanda. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.