ANTAKYALILAR BAŞKAN YILMAZ’I BAĞRINA BASTI

ANTAKYALILAR BAŞKAN YILMAZ’I BAĞRINA BASTI

Antakya tarihinin en başarılı belediye başkanı olmasına rağmen şahsi ikbal peşinde olduğu söylenen birkaç yetkili tarafından yeni dönemde istenmeyen Antakya’nın efsane Başkanı İzzettin Yılmaz halkın içinde yer almaya devam ediyor.

Halk nezdinde tanınmayan ve oy partinin kemik oyunu arttıramayacağı herkes tarafından dillendirilen mevcut adayı benimsemeyen Antakya halkı, Başkan İzzettin Yılmaz’ı her daim baştacı ediyor.

HALKIN BAŞKANI HALKININ YANINDA

Antakya’da halkçı belediyeciliği hakim kılan, vatandaş odaklı belediyecilik ile kent tarihine adını altın harflerle yazdıran Başkan Yılmaz, ebedi başkan olarak halkın gönlünde yer edindi. Yılmaz, son olarak katıldığı bir açılışta halkın sevgi seline uğradı. 95 mahallede her taşta imzası bulunan ve eser siyaseti ile kente çok sayıda kalıcı eser kazandıran Başkan Yılmaz’ı alkışlarla karşılayan vatandaşlar, Başkan Yılmaz’a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sundular.

ANTAKYA AYAĞA KALKANA KADAR SAHADAYIM DEMİŞTİ, HALKIN TAKDİRİNİ KAZANDI

6 Şubat deprem felaketinin ardından aday gösterilse de gösterilmese de Antakya ayağa kalkana kadar sahadayım sözleri ile halkın takdirini kazanan Başkan Yılmaz, koltuğu devredeceği 31 Mart seçimleri itibariyle sivil olarak da olsa Antakya’nın yeniden ayağa kalkması mücadelesinde taş üstüne taş koymaya devam edecek. Son hak sahibi vatandaş evine yerleşene, kimse açta açıkta kalmayıncaya dek mücadele edceğini kaydeden Başkan Yılmaz, verdiği söz üzere çalışmalarını sürdürüyor.

DEPREM KAHRAMANLARINI UNUTMADI

Başkan Yılmaz, 6 Şubat deprem felaketi sürecinde kente desteklerde bulunan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Başkan Köse’ye desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim eden Başkan Yılmaz, Antakya’ya katkıda bulunan tüm Mamak halkına da bilhassa teşekkürlerini sundu.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.