ANTAKYALILARDAN BAŞKAN ADAYI DR. AKSOY’A YÜREKTEN DESTEK

ANTAKYALILARDAN BAŞKAN ADAYI DR. AKSOY’A YÜREKTEN DESTEK

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, ilk olarak 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Mozaik Hastanesi’nde çalışan meslektaşlarını ardından esnaf ve mahalle gezilerini yorulmadan sürdürmeye devam ediyor. Yerel seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Özel Mozaik Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi ile Göz Hastanesi, EXPO ve Kaymakamlık Prefabrik Çarşısı, Gazi Mahallesi, Emlak Konutlar Konteyner Kent, Doğanköy ve Akasya Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

“MESLEKTAŞLARIMIN TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN”
14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Özel Mozaik Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi’nde meslektaşlarını ve ardından Göz Hastanesi’ni ziyaret eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Mozaik Hastanesi ve Antakya Göz Hastanesi’nde çalışan meslektaşlarımı ziyaret ettim. Doktor arkadaşlarımla birlikte yıllarca omuz omuza vererek, halk sağlığı için gece gündüz demeden gururla çalışıyoruz. Hepimizin yaşadığı sorunlar ortak ve el birliği ile doktorluk mesleğini yüce bir değer olarak korumaya devam edecek, canla başla mücadelemizi sürdüreceğiz. En zor şartlarda usanmadan, yorulmadan halkımızın yanında olan meslektaşlarımın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.” dedi.

“ESNAF BİZİM CANIMIZ”
EXPO ve Kaymakamlık Prefabrik Çarşı’da faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Esnaf Bürosu projemizi her bir esnafımıza tek tek anlatmaya devam ediyoruz. Güzel Antakya’mızın ayağa kalkması için esnafın kendisini güçlü hissetmesi gerekir. Antakya’mızın ayağa kalkması noktasında esnafımızla her daim omuz omuza el ele olacağız. Bizlere kapılarını açarak misafirperverliklerinden dolayı esnaflarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor, bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

“HALKIMIZIN MAĞDURİYETLERİNİN GİDERİLMESİ İÇİN HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”
Antakya İlçesi’ne bağlı Gazi Mahallesi’nin rezerv alan kapsamında alınmasının ardından mağduriyet yaşayan vatandaşları ziyaret eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Gazi Mahallesi’nde rezerv alanda hak sahibi olan hemşerilerimizle bir aradayız. Hatay Milletvekillerimiz Sn. Mehmet Güzelmansur, Sn. Nermin Yıldırım Kara, İl Başkanımız Sn. Hakan Tiryaki, İlçe Başkanımız Sn. Ümit Kutlu ile birlikte ziyaret ettiğimiz Gazi Mahallesi sakinlerimizle el ele, kol kola olmaya devam edeceğiz. Rezerv alan kapsamına alınan mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın haklı istekleri yerine getirilinceye kadar her zaman yanlarında olacağız.” dedi.
“KONTEYNER KENTLERDE YAŞAYAN DEPREMZEDELERDEN DR. AKSOY’A DESTEK”
Seçim çalışmaları kapsamında konteyner kentlerde yaşayan depremzedeleri hanelerinde ziyaret etmeyi ihmal etmeyen CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Antakya İlçemizin Güzelburç Mahallesi’nde bulunan Emlak Konutlar Konteyner Kentte yaşayan vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, yapacağımız çalışmaları ve projelerimizi anlattık. Buradan kıymetli Antakyalı hemşerilerime söz veriyorum. Şartlar ne olursa olsun hiç bir zaman birbirimizi bırakmayacağız. Bizlere gönülden desteklerini esirgemeyerek kapılarını açan depremzede vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

“DR. AKSOY İFTARI MAHALLE MUHTARLARIYLA BİRLİKTE AÇTI”
Ramazan-ı Şerif ayının dördüncü gününde iftarını Antakya ve Defne İlçesi’nde görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek gerçekleştiren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Mübarek Ramazan Ayı’nın 4. gününde Antakya ve Defne Muhtarlarımız ile birlikte iftarımızı yaptık, orucumuzu açtık. Demokrasinin olmazsa olmaz unsurlarından bir olan muhtarlarımız ile hep birlikte yaralarımızı saracağız ve belediye bünyesinde kuracağımız Muhtarlık Ofislerimiz ile hızlı hizmet uygulamamızı hayata geçireceğiz. Hizmetlerimizi anında çözüm masamız ile vatandaşlarımızın taleplerini eksiksiz olarak yerine getireceğiz. İftar programında bizleri misafir ederek ağırlayan Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ile Defne Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Demirel’e teşekkür ediyor, tüm muhtarlarımıza ve adaylarımıza başarılar diliyorum.” dedi.
“DOĞANKÖY BİZİM CANIMIZ”
Antakya İlçesi’ne bağlı Doğanköy Mahallesi’nde gerçekleştirilen açık hava toplantısına HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile birlikte katılan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Gecenin bu serin havasında bizleri sıcak ilgileriyle karşılayan Doğanköy halkı ile birlikte el ele, kol kola vereceğiz. 6 Şubat’ta meydana gelen depremde virane olan Antakya’yı tüm Antakyalı hemşerilerimizle birlikte ayağa kaldıracağız. Bizleri misafir ederek sıcak ilgisini esirgemeyerek büyük bir coşku ile desteğini esirgemeyen Doğanköy’ün yürekli insanlarına teşekkür ediyor, 31 Mart’ta fire vermeden desteklerini yanımızda görmek istiyorum.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.