Araç kanala uçtu!

İskenderun’da gece vakti dört kişinin bulunduğu araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprünün demir bariyerlerini kırarak kanala uçtu.

Araç kanala uçtu!

İskenderun’da gece vakti dört kişinin bulunduğu araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprünün demir bariyerlerini kırarak kanala uçtu.Edinilen bilgilere göre olay dün gece meydana geldi. İSTE Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarını bulunduğu bölgede özel otomobil ile içerisinde dört kişinin bulunduğu araç köprüden geçerken sürücüsünün direksiyon hakimiyetin kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak kanala düştü.

Büyük bir gürültü ile kanala düşen aracı görenler hemen 112 acil çağrı istasyonunu aradı. İçerisinde iki kadın iki erkeğin bulunduğu araç suyun içerisine doğru batmaya başlayınca büyük panik yaşandı. Araçta bulunanlara çevreden gelen vatandaşlar ilk etapta yardımcı oldular. Daha sonra olay yerine gelen 112 Sağlık ekiplerini müdahalesinin ardından İskenderun devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.Meydana gelen kazada dört kişiden ikisinin hafif yaralandığı sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.