KAN KARDEŞİM ALTINÖZÜ!

KAN KARDEŞİM ALTINÖZÜ!

Türk Kızılayı Altınözü Kan Alma Birimi’nde ilk kan bağışı kampanyası  gerçekleştirildi. Altınözülüler kan bağışı kampanyasına yoğun bir ilgi gösterdi. Kan bağışı kampanyasına Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Kızılay Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış, AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Adem Türk, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN SARI: TÜM GÖNÜLLÜLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kan bağışı kampanyasına destek veren herkese teşekkür eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Türk Kızılay’ı Hatay şubemiz ve Altınözü Kızılay temsilciliğimiz tarafından Altınözü Kan Alma Biriminde düzenlediği kan bağışı kampanyasına destek vermek amacıyla ziyaret ettik. Kan bağışında bulunarak destek veren tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum” dedi.

ÖZBAKIŞ: ALTINÖZÜ’NDE KAN İTTİFAKI

Kan bağışı kampanyasına gösterilen yoğun ilgiden dolayı Altınözülülere teşekkür eden Kızılay Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış, “Teşekkürler Altınözü. Kan birimimizin ilk kampanyası yoğun katılımla gerçekleşti. Altınözü Kızılay Temsilcimiz Hüseyin Gülseren, Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınkaya Muhtarı Süleyman Açıkgöz, Fatikli Muhtarı Mehmet İsaoğulları, Avutte Muhtarı Mustafa Özdil, Yenişehir Muhtarı Ahmet Avcı, Kozkalesi Muhtarı Ersoy Çıldan ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz.  Yoğun geçen kampanya için ve MHP İlçe Başkanı Adem Türk ve AK Parti ilçe Başkanı Yusuf Bulanık’a Altınözü’ndeki kan ittifakı için teşekkür ederiz” sözlerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.