ARICILAR PROPOLİS HASADINA BAŞLADI

ARICILAR PROPOLİS HASADINA BAŞLADI

Arıların kovanlarını dış etkenlerden korumak ve steril tutmak için ürettikleri , antioksidan, antibakteriyel, antiviral ve antifungal özellikleri içeren Propolis hasadı start aldı. doğanın şifa kaynağı olan Propolis, doğru ve bilinçli kullanıldığında sağlığımız için sağladığı önemli katkılar ile oldukça tercih edilen bir ürün olarak da çıkıyor karşımıza.

Bölgemiz arıcılık sektöründe ürettiği prolin değeri ile Türkiye bal değerlerinin üzerinde yer alan İsmail Akyüz’ü Propolis hasadı yaparken ziyaret ettik bu defa.Her zaman olduğu gibi yoğun bir tempo ile işini yapan İsmail Akyüz’den bu kez Propolis’i dinledik.

Propolis antibakteriyel, antioksidan ve doğal bir antibiyotik diyerek sözlerine başlayan Akdeniz Zirve Arıcılık işletmecisi İsmail Akyüz açıklamasında:” Propolis arıların kendilerini yavrularını kovanı ve balı mikroplardan korumak için kovana getirdikleri bir arı ürünüdür. Propolisi arılar ağaçların ve bitkilerin çiçek yaprak tomurcuk gibi kısımlarından toplayıp kovana getirmektedirler.Uzak doğu ve Avrupa’da yaygın kullanılmaya başlayan Propolis son yüzyılın en mükemmel doğal ilacı olarak kabul edilmiştir. Propolis B1, B2,B6 ,C ve E vitaminleri ile Magnezyum, Potasyum, Demir ,Bakır ,Çinko içeren doğal bir antibiyotiktir.Akdeniz Zirve Arıcılık İsmail Akyüz iletişim numarası 0 539 470 35 19. Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.