BABACAN ANTAKYA-ARSUZ-HASSA ADAYLARINI TANITTI

BABACAN ANTAKYA-ARSUZ-HASSA ADAYLARINI TANITTI

31 Mart Yerel Seçimlerine 60 gün kala DEVA Partisi, Hatay’da İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı.
Üçüncü Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısında Hatay’ın Antakya, Arsuz ve Hassa Belediye Başkan Adayını tanıtıldı.

ANTAKYA’DA ADAY UĞUR ÇAKILI

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Arsuz ilçesinde kurucu başkan olarak görevlendirdiği Uğur Çakılı, DEVA Partisi’nin Antakya Belediye Başkan adayı oldu. Babacan, Arsuz Belediye Başkan Adayının İlker Köybaşı, Hassa Belediye Başkan Adayının ise Hasan Şimşek olduğunu açıkladı.

KÖYBAŞI BAŞARILI İŞLERE İMZA ATTI

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Arsuz ilçesinde kurucu başkan olarak görevlendirdiği İnşaat sektöründe marka olan başarılı isimlerden biri olan DEVA Partisi Arsuz ilçe Başkanı İlker Köybaşı Arsuz ilçesinin Belediye Başkan Adayı oldu. Babacan, 31 Mart yerel seçimleri için Arsuz Belediye Başkan adayı olarak İlker Köybaşı’yı aday gösterdi. Sektöründe öncü olan Köybaşı Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İlker Köybaşı, iş ahlakından ödün vermeden inşaat sektöründe atılımlarını sürdüren, yaşanan büyük deprem felaketinde yaptığı hiçbir binası hasar almayan Köybaşı, inşa ettiği binaların hasarsız olması dolayısıyla bina sahiplerinden de hayır duaları alan bir isim olarak öne çıkıyor. Bölgede tanınan ve sevilen bir isim olan geçtiğimiz aylarda yılın en başarılı inşaat müteahhidi ödülüne da layık görülen DEVA Partisi Arsuz Belediye Başkan Adayı İlker Köybaşı, kendisini onore eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan olmak üzere DEVA Partisi Milletvekillerine, Hatay il yönetimine, Hatay halkına ve desteğini esirgemeyen çalışanlarına teşekkür ederek, Arsuz’un çok önemli bir kente olduğunu söyledi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.