KRİTİK GALİBİYET 2-1

KRİTİK GALİBİYET 2-1

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Hatayaspor, MKE Ankaragücü karşısında 2 golle kazandı.Süper Lig’de Hatayspor, MKE Ankaragücü’nü Görkem Sağlam ve Renat Dadaşov’un golleriyle 2-1 mağlup etti. Ankaragücü’nün golünü ise Federico Macheda kaydetti.

HATAYSPOR 5 MAÇ SONRA KAZANDI

Bordo-Beyazlılar Süper Lig’de 5 hafta sonra teknik direktör Özhan Pulat yönetiminde kazandı.Kritik bir galibiyete imza atan Hatayspor, Süper Lig’de kümede kalma ümitlerini son iki haftaya taşıdı.İlk yarısı golsüz tamamlanan maçın ikinci yarısında goller gelirken Hatayaspor sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.Hatayspor’a 3 puanı getiren golleri 71. dakikada Görkem Sağlam ve 90’da Renat Dadaşov kaydetti. Ankaragücü’nün golü ise 85’te Federico Macheda’dan geldi.

REKLAM ALANI

Ligde son 2 haftaya girilirken Hatayspor bu galibiyetle puanını 37 yaptı. Ankaragücü ise 39 puanda kaldı.

MAÇ SONU SEVİNÇ GÖZYAŞLARI

Hatayspor’un 2-1’lik galibiyeti ile sonuçlanan maçın ardından oyuncular sahanın ortasında sevinç gözyaşları dökerken, teknik direktölerir Özhan Pulat ile sarmaş dolaş oldular.Uzun süre sahada kalan Bordo-Beyazlılar, 3 puanın sevincini taraftarlarıyla paylaşarak, 3’lü çektirdiler.Hatayspor ligdeki son 2 maçında Beşiktaş ve Rizespor’la karşı karşıya gelecek. MKE Ankaragücü ise Pendikspor ve Trabzonspor’la mücadele edecek.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.