ARSUZ BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASI FAALİYETE BAŞLADI

ARSUZ BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASI FAALİYETE BAŞLADI

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, yapımı tamamlanarak hizmete başlayan Prefabrik Belediye Hizmet Binası’nın yapım çalışmalarını inceledi.

Arsuz Belediyesi Hizmet Binası, yaşanılan büyük depremde kullanılmaz hale geldi. Depremin ardından Nikâh Salonuna taşınarak, vatandaşlara burada geçici hizmet veren Arsuz Belediyesi, yeni hizmet binasına kavuştu. Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, belediye hizmet binasının hizmet vermeye başladığını belirterek hizmet binasının vatandaşlara hayırlı olması temennilerini iletti.

VATANDAŞLARIMIZA EN İYİ HİZMETİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Güven, “Yaşadığımız büyük depremde her yer olduğu gibi belediye hizmet binamız da büyük zarar gördü. Nikâh Salonunda İmar birimimiz hariç tüm birimlerimizle vatandaşlarımıza, İmar birimimiz de Gözcüler Ek Hizmet binamızda hizmet vermeye çalıştık. Diğer yandan da yeni hizmet binası yapım çalışmalarımıza hızlı bir şekilde tamamladık. Yeni binamız prefabrik olarak, Akçalı mahallemiz sınırları içerisinde, Arsuz anayol üzerinde yapıldı. Depremin yaralarını sardığımız ve normalleşme adına ilerlediğimiz bu günlerde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek adına hep çalıştık. Bundan sonra da en iyi hizmeti vermek adına tüm imkânlarımızla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.