Meşale Gazetesi

HATAY DEVLET HASTANESİ EK HİZMET BİNASINDA BAŞHEKİM YARDIMCISI SKANDALI!

HATAY DEVLET HASTANESİ EK HİZMET BİNASINDA BAŞHEKİM YARDIMCISI SKANDALI!

Hatay Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binasında görevli Başhekim Yardımcısı Murat Çolakoğlu’nun Başhekim Mahmut Bayrakçıoğlu’nun ayağını kaydırmaya yönelik çalışmaları olduğu ve kendisinin Başhekimliğe göz diktiği ifade ediliyor.

MURAT ÇOLAKOĞLU KİMDEN GÜÇ ALIYOR?

Hatay Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binasında görevli Başhekim Yardımcısı Murat Çolakoğlu hakkındaki söylemleri değerlendirdiğimizde skandal üstüne skandal ile karşılaşmaya devam ediyoruz. Başhekim Yardımcısı Murat Çolakoğlu’nun hangi siyasi parti ve siyasi partilerde makam sahibi olan kişi veya kişilerden güç aldığı merak konusu oldu.

SKANDAL 1

Çin’in Wuhan kentinde başlayan ve dünyayı etkisi altına alan Koronovirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Sağlık Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu genelgelere uymayan Hatay Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binasında görevli Başhekim Yardımcısı Murat Çolakoğlu’nun Enfeksiyon Komite Kararı olmasına rağmen, tüm sağlık çalışanı personellere koruyucu ekibman dağıtılacak denilmesine rağmen ek bina sorumlusu olduğu söylenilen Murat Çolakoğlu’nun bunları sadece acilde çalışan hemşire ve doktorlara vermesi de Koronovirüs (Covid-19) salgınını umursamadığı gözler önüne serdi.

SKANDAL 2

Enfeksiyon Komite Kararlarını umursamayan Başhekim Yardımcısı Murat Çolakoğlu görevini en iyi şekilde icra eden Başhekim Mahmut Bayrakçıoğlu’nun koltuğuna göz dikmesi ve Hatay Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binasında görevli fiş kesme memuru R.K’nın Koronovirüs (Covid-19) salgını şüphesiyle birkaç gün hastanede gözetim altında kaldığı ve tedavisinin halen devam ettiği bildirildi. Ek Hizmet Binasında bulunan görevli tüm personeller yerine sadece acilde görevli personellere koruyucu ekipman dağıtmasında sağlık çalışanlarının canlarını hiçe saydığının ve Kornovirüs’ün yayılmasına neden olduğunun göstergesidir. Koruyucu ekipman malzemelerinin tüketim ambarından ek binaya teslim edilmesine rağmen sağlık personellerinin enfeksiyon komite kararı yalanıyla personelleri susturması da akıllarda soru işaretine neden olmuştur.

Hatay Meş’Ale Gazetesi olarak sağlık çalışanlarının sağlığını tehlikeye attığı ifade edilen ve Hatay Bölge Hastanesi Başhekimi Mahmut Bayrakçıoğlu’nun görevini en iyi şekilde icra etmesine rağmen hasta ve hasta yakınlarının takdirini toplayan Başhekim Bayrakçıoğlu’nun ayağını kaydırmaya yeltenen Başhekim Yardımcısı Murat Çolakoğlu için Hatay İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat beyefendiyi göreve davet ediyoruz.

Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.