Meşale Gazetesi

ASİ’YE MEŞ’ALE OLDUK

GAZETEMİZİN “CHP’Lİ SAVAŞ’IN SÜMBÜLLERİ ASİ’Yİ SARDI” HABERİNDEN SONRA ÇALIŞMALARA
BAŞLAYAN CHP’Lİ HBB BAŞKANI LÜTFÜ SAVAŞ SÜMBÜLLERİ TEMİZLEMEYE BAŞLADI.

ASİ’YE MEŞ’ALE OLDUK

Dünyanın 5’inci ve Avrupa’nın 2’nci, Türkiye’nin de en büyük membran kapasiteli atık su arıtma tesisi ile temiz su deşarjı sağlanan Asi Nehri, HBB’li Lütfü Savaş’ın elinde rezil olmaya devam ediyor. Vatandaşlar temizlik görüntüleri izlerken, büyükşehir’in öncesinde “sümbüller sağlıklı” açıklamalarıyla dalga geçiyor.
HANİ YARARLIYDI?
Asi Nehri’nin hemen her alanında gözükmeye başlayan ve deniz canavarı olarak bilinen su sümbüllerinin gerekli önlemler alınmazsa ekosisteme zarar vereceğini duyurmamıza rağmen HBB Başkanı Lütfü Savaş sümbüllerinin sağlıklı ve yararlı olduğunu söylemişti. Buna rağmen aradan bir hafta geçmeden sümbüller toplanmaya ve Antakya’nın atar damarı olan Asi nehrinde temizleme çalışmaları başlatıldı.
BİZ
SÖYLEMİŞTİK!
Yapılan çalışmalar sonucunda bugüne kadar tatlı su için zararlı olarak nitelendirilen su sümbülleri biyolojik sistemi kötü derecede etkilediğini ve çevrede bitki bırakmadığını, canlıları öldürdüğünü de duyurmuştuk. Hızla yayılıp, çoğalan bu bitkiler nihayet Asi’nin tükenen oksijenini geri verecek. Vatandaşları Asi’yi temizledik yalanlarıyla kandıran ve kamuoyunu yanlış yönlendiren Lütfü Savaş’ın yeni yalanları ne olacak merakla bekliyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.