ASKON İLK BAŞKANI TUNÇ’TAN ATSO’YA ZİYARET

ASKON İLK BAŞKANI TUNÇ’TAN ATSO’YA ZİYARET

Anadolu Aslanları İş Adamları (ASKON) Hatay İl Başkanı Halit Tunç ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Keskin Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Hatay İl yapılanması tamamlanan ve İskenderun ilçesinde faaliyete başlayan Dernek faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmek üzere ATSO’yu ziyaret eden İl Başkanı Halit Tunç önümüzdeki günlerde yapılması planlanan “Afrika İhracat Pazarı Çalışmaları” konulu etkinlikten söz ederek, etkinliğin detayları hakkında bilgilendirme yaptı. Başkan Tunç Hatay ili içerisinde üretim yapan ve İhracat kapasitesi yüksek firmaların Afrika pazarlarına açılmasını sağlamak üzere gerçekleştirilecek etkinliğin Mobilya, Ayakkabı, Yaş Meyve ve Sebze, Coğrafi İşaretli ürünlerin üretimini gerçekleştiren üreticiler olmak üzere birçok sektöre faydalı olacağını dile getirdi.

ATSO’DAN ORGANİZASYONA TAM DESTEK

REKLAM ALANI

ATSO‘dan ziyaretle ilgili yapılan açıklamada; “Biz de Derneğin İlimizde yapacağı tüm faaliyetlerin başarı ile neticelenmesi temenni ederek, bu faaliyetlerde vereceğimiz katkı ve yapacağımız işbirliğinden memnuniyet duyacağımızı aktardık. ASKON Hatay İl Başkanı Halit Tunç ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Keskin‘e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz” denildi. Haber.Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.