YAĞMURDA TOPRAK KAYDI APARTMAN BOŞALTILDI!

YAĞMURDA TOPRAK KAYDI APARTMAN BOŞALTILDI!

SAĞANAK YAĞIŞIN HEYELANA NEDEN OLDUĞU APARTMAN, CAN GÜVENLİĞİ NEDENİYLE BOŞALTILDI

Hatay’ın İskenderun ilçesinde sağanak yağışın heyelana neden olduğu bir apartmanın istinat duvarını, diğer apartmanın ikinci katının üzerine devirdi. Can güvenliği gerekçesiyle sakinler apartmanı boşaltmak zorunda kaldı.
Edinilen bilgilere göre olay İskenderun’un İsmet İnönü Mahallesi 734 Sokakta sabah saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Geceden itibaren aralıksız yağan sağanak yağışın zeminde heyelana neden olduğu bölgede, bir apartmanın istinat duvarı toprak kaymasıyla birlikte alt taraftaki apartmanın ikinci katının üzerine devrildi.
Büyük bir panik ve heyecana neden olan olayda can kaybı olmazken bölgeye ulaşan Mahalle Muhtarı Engin Aktuğ, 734 sokakta meydana gelen heyelan yüzünden istinat duvarının yıkıldığını belirterek “Sabah saat 05.30’da bir toprak kayması tehlikesi yaşanan bina sakinlerini emniyet ve itfaiye ekiplerinin yardımı ile güvenle boşalttık. Çok büyük geçmiş olsun. Evler boşaltıldı. Şimdi çok şükür can kaybı ve yaralımız falan yok ama Toprak zemin kaymış tehlike büyük büyük geçmiş olsun” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.