Meşale Gazetesi

KIRIKHAN FEN LİSESİ AÇILDI

KIRIKHAN FEN LİSESİ AÇILDI

Kırıkhan’ın bir rüyası daha gerçekleşti ve yıllardır özlemi duyulan Fen Lisesi resmen açıldı.Kırıkhan Gazi Anadolu Lisesine ait bina bundan böyle Kırıkhan Fen Lisesi olarak eğitim verecek.Ak Parti ilçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, eğitimdeki bu olumlu gelişmeyi Ak Parti yönetim toplantısında açıkladı.

AÇILIŞ İLÇEDE SEVİNÇ YARATTI

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın büyük gayretleri sonucunda, Kırıkhan Fen Lisesi tabelası asıldı. LGS sınav sisteminde öğrenciler Kırıkhan Fen Lisesini tercih edebilecek. Hatay’ın en çalışkan milletvekilleri arasında ilk sıralarda yer alan Hüseyin Yayman’ın bir süre önce verdiği Fen Lisesi müjdesinin her türlü fiziksel sorunların ortadan kalkmasıyla gerçekleşmesi, Kırıkhan’da büyük sevinç yarattı.

ÇELİK’TEN YAYMAN’A TEŞEKKÜR

Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ‘ Sayın Milletvekilimiz Hüseyin Yayman yine ilçemizi önemli bir hizmetle buluşturdu. Kırıkhan Fen Lisesinin açılması noktasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer’e, Hatay Milletvekilimiz Hüseyin Yayman’a, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz, Allah kendilerinden razı olsun. ‘ dedi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.