MİLLETVEKİLİ YEŞİLDAL, HİZMETLERİ DENETLEDİ

MİLLETVEKİLİ YEŞİLDAL, HİZMETLERİ DENETLEDİ

AK Parti Hatay Milletvekili Yeşildal, Hatay’da yapımı süren hizmetleri inceleyerek vatandaşlara müjde verdi.

Yeşildal, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen Habib-i Neccar Camisi, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen Ulu Camii ve Antakya’da yapımı devam eden 400 yataklı devlet hastanesi ve kalıcı konutların inşaatlarının alanlarını ziyaret etti. Vekil Yeşildal, ziyaretlerde yaptığı açıklamada, “Tescilli yapılarımızı korumaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen Habib-i Neccar Camisi, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen Ulu Camiimiz bakıma alındı. Aslına uygun olarak yerinde restore edilerek hizmete kazandırılacak olan iki camimizin yapımında emeği geçen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş beyefendilere teşekkür ederim. Biz tescilli kültür varlıklarımızı korumaya devam edeceğiz. Antakya’mızın tarihi ve turistik bölümlerini ayağa kaldıracağız. Antakya Saray Caddesi’nde tarihi ve kültürel yapıların onarımı ile ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı’mızın projesi var. Tescilli binaların sahiplerinin bakanlığımızın projesine başvurmalarını rica ediyorum. Burada bakanlığımızın katkıları, hibeleri olacak.
TEK DERDİMİZ VATANDAŞIMIZI KALICI KONUTLARA HIZLA ULAŞTIRMAK
Söz verdiğimiz gibi depremzedelerimizin kalıcı konutlara kavuşmaları için yapımı devam eden Gülderen Mahallemizde temel atmalar devam ediyor. Söz verdiğimiz gibi 7/24 hummalı şekilde çalışmaları sürdürerek inşallah 1 yılda konutlarımızı vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Hatay’ı hızla ayağa kaldırmak için durmadan çalışıyoruz. Çalışmalardan dolayı başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanımıza teşekkür ederiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.