ATM’LERDEN ARTIK DAHA ÇOK PARA ÇEKİLECEK

ATM’LERDEN ARTIK DAHA ÇOK PARA ÇEKİLECEK

Bankalar, ATM’lerden para çekme limitini 5 bin lira birden yükselterek 5 binden 10 bine çıkardı. Bazı bankalarda bu limit 15 bin lira olarak belirlendi.
ATM’lerden nakit çekme işlemi yapan vatandaşları ilgilendiren karar açıklandı. Artık nakit çekme limitinin daha fazla olacağı belirtildi. Bu karar kapsamında nakit çekme limiti 5 bin TL birden yükseltildi.
Nakit çekme limitinin 5 bin TL’den 10 bin TL’ye çıkarıldığı bildirildi. Bu karar ile birlikte artık yeni dönem başlamış oldu. Bazı bankalarda bu limit 15 bin TL’ye yükseltildi.
Bu alınan karar kapsamında ATM üzerinden nakit para çekmek isteyen kişiler 10 bin TL’ye kadar ücretsiz nakit çekme işlemi yapabilecekler.
Bankalar konuyla ilgili müşterilerine uygulama üzerinden bildirim göndermeye başladı.
Bazı bankalar 5 bin lira olan ücretsiz nakit çekim limitini yüzde 200 artırarak 15 bin liraya çıkarmış oldu.Karekodla ücretsiz hesaptan nakit çekimlerde de yeni limitler uygulanacak ve 10-15 bin lira bankanın limitlerine göre çekim yapılabilecek.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.