ATSO YÖNETİMİ ÜYELERİNİN YANINDA

ATSO YÖNETİMİ ÜYELERİNİN YANINDA

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, artan döviz fiyatlarıyla geleceği göremeyen ve tıkanma noktasına gelen firmaları ziyaret etmeye devam ediyor.

Sorunları yerinde tespit ediş etkin çözüm önerileri getirilmesi adına sahada ziyaretlerini sürdüren ATSO adına ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Zihni Öksüz, Ömer Gürbüz ve Erhan Yağız, firmaları ziyaretlerini sürdürüyor. ATSO yönetimi bu kapsamda Güleryüz Salça Fabrikası-Yılmaz Güleryüz, Akyürek Salça Fabrikası-Malik Akyürek, Güleryüz Salça Fabrikası-Kenan Güleryüz, Rahme Salça-Yahya Koçak’ı işyerlerini ziyaret ettiler.

ATSO: SAHADA OLACAĞIZ

ATSO yönetiminden temaslarla ilgili yapılan açıklamada, “Artan Döviz Fiyatları iş dünyasını ve vatandaşlarımızı kaygılandırmaktadır. Ancak son dönemlerde yaşanan tüm olumsuz gelişmelere rağmen üyelerimiz ile istişarelerde bulunmak ve taleplerini dinlemek üzere sahada olacağız” denildi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.