NEFRETLE KINIYORUZ

NEFRETLE KINIYORUZ

Muharrem Sarıkaya’nın AK Parti’li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin ile geçtiğimiz akşam yaptığı yayın sırasında İHA muhabiri Ahmet Demir’e sinirlenerek tokat attığı görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından gazeteci meslektaşlarından Muharrem Sarıkaya’ya eleştiriler çığ gibi büyüdü. Habertürk Ankara Temsilcisi ve yazarı gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile röportaj yaptığı sırada İhlas Haber Ajansı Gaziantep Muhabiri Ahmet Demir’e tokat attığı görüntüler ortaya çıktı. Demir, dava açacağını duyurdu.Sarıkaya, eğilerek telefon ve kablolarla uğraşan muhabire çalıştığı esnada tokat attı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ise şaşkın ve tepkisiz kaldığı görüldü. Görüntüleri sosyal medyada görülmesi üzerine gazeteci meslektaşlarından Muharrem Sarıkaya’ya eleştiriler çığ gibi büyüdü.

İHA MUHABİRİ: DAVA AÇACAĞIM

Bunun yanında Cumhuriyet’e konuşan İHA muhabiri Ahmet Demir, şunları söyledi: “Ben kameramanlık görevi yapıyordum. Muharrem Bey, kendi kanallarıyla irtibat kurabilmesi için kendi telefonunu kullanmak istedi. Kendi telefonumuzu vermek istedik ama kendisi ısrarla kabul etmedi. Kendi telefonu çekmeyince yayın esnafında sürekli hareket yaptı. Görevim olmasa da durumla ilgilenip telefonumu verdim ve sonrasında bana bu hamleyi yaptı. Çok zoruma gitti bir şey yapamamak ve karşındaki insanın bir şey yapmaması.” Sarıkaya’nın özür dilediğini ifade eden Demir, şöyle devam etti: “Benden özür dilemeye çalıştı. Müdürüm ısrarla kabul etmemi istedi ve ben de yaşına hürmeten kabul ettim ancak avukatımla görüştüm. Rencide olduğum için hukuki süreci başlatacağım.” Haber Merkezi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.