BAŞKAN YELOĞLU’NDAN HBB’YE ELEŞTİRİ YAĞMURU

BAŞKAN YELOĞLU’NDAN HBB’YE ELEŞTİRİ YAĞMURU

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın HESOB Toplantı Salonu’nda düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Başkan Yeloğlu, Vakıflar İşhanı’nın yeri ile Hatay’ın altyapısındaki sorunlara değindi.

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu konuşmasında, “Bir Antakyalı olarak katkı yapmak istiyorum. Vakıflar İşhanı’nın yerinde zaman aleyhimize işliyor. Eski otogar, küçüksanayi bölgesi 107 dönümlük özel proje alanı olarak ilan edildi. Orası Antakya’nın geleceğidir ve nefes alacağı yerdir. Bu 107 dönümün acilen yapılması lazım. 2009’da teslim ettik. Hala yapılmadı. Önce özel bir proje yapılması lazım. Bu 107 dönümde ne yapılabilir?

1-Eskiyen Küçük Sanayi Sitesi’nin yenilenmesi sağlanır

2-Vakıflar İş Merkezi’ne alternatif bulunur ve vakıfların yeri yeşil alana dönüşür.

3-Künefeciler Meydanı ile Kemalpaşa Caddesi arasında kalan bölgede o insanları mağdur etmeden bir çözüm bulunabilir. Şimdi HBB’nin yaptığı şey eski otogarın yerine iş merkezi yapalım diyorlar. Bu proje yapılıp vakıflar iş merkezi oraya yerleştirilmelidir. Aksi taktirde vakıflar iş hanının dönüşümü hayal olur. Zaman aleyhimize işliyor. İnşallah HBB sorumluluğunun bilincinde olur” dedi.

HATAY’IN ALTYAPI İŞLETMECİLİĞİ ÇOK KÖTÜ DURUMDA

Hatay’ın altyapısıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Yeloğlu, “Altyapıda boruyu altından döşeseniz düzgün işletme yapmazsanız çözüm olmaz. Şu anda Hatay’da altyapı işletmeciliği çok kötü. Şehirdeki mazgalara bakın, inanın çoğu tıkalı. Bakımları yapılmıyor. Kapalı mazgalların üzerinden su akıp gidiyor” ifadelerini kullanarak Büyükşehir’in acizliğini dile getirdi.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.