HATAYSPOR’DAN GOLCÜ ATAĞI

HATAYSPOR’DAN GOLCÜ ATAĞI

Atakaş Hatayspor defans ve orta sahaya kaliteli takviyeler yapan, ancak gole ulaşmakta sorun yaşayan Volkan Demirel’in elini güçlendirecek iki transferi birden gerçekleştirecek.

Bertuğ’un 5 Milyon Euro’ya satılmasının ardından forvet hattında Onur Arı ve Carlos Strandberg’in kalmasının ardından harekete geçen yönetim bir forvet, bir de 10 numara transferini duyurmayı planlıyor. Süper Ligde oynadığı 4 maçta yenilgi yüzü görmeyen, ilk hafta Pendikspor’u 5-1 ile geçmesinin ardından 3 haftayı beraberlikle kapatan Atakaş Hatayspor, milli arada kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor.

HEDEF DADAŞHOV VE RİVAS

Atakaş Hatayspor Honduraslı milli oyuncu Rigoberto Rivas ile büyük ölçüde anlaştı. 25 yaşındaki kanat oyuncusu ile prensipte anlaşan Hatayspor, Honduras Milli takımının formasını giyen Rigoberto Rivas’ı Türkiye’ye davet etti. Teknik direktör Volkan Demirel’in isteği üzerine transferi gerçekleştirmek üzere harekete geçen Bordo-Beyazlı yönetim, son görüşmeyi İstanbul’da gerçekleştirecek. Rigoberto Rivas’ın imza atmadan önce sağlık kontrolünden geçirileceği, ardından 3 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor. Rigoberto Rivas’ son olarak İtalya’da Reggina takımında forma giyerken, sırasıyla İnter, Ternana ve Brescia takımlarında da oynadığı belirtildi. Sağ ve sol kanatta görev yapan Rigoberto Rivas’ın 10 numara mevkiinde de oynadığı ifade edildi.

DADASHOV İMZAYI ATTI

Hatayspor, Azerbaycanlı golcü Renat Dadashov’u renklerine bağladı.Azerbaycanlı golcü imzayı attı. Volkan Demirel önceliğinde transfer çalışmalarını yürüten Hatayspor, görüşme halinde olduğu Renat Dadashov transferinde mutlu sona ulaştı. 24 yaşındaki Azerbaycanlı golcü resmi imzatı atmak üzere İstanbul’a geldi.

GAZİANTEP FK’YA TRANSFER ÇALIMI

Gaziantep FK, daha önce transfer teklif ettiği Renat Dadashov’u da elinden kaçırdı. Daha önce Sivasspor, Gaziantep FK ve Konyaspor’un ilgilendiği Renat Dadashov Hatayspor’a transfer oldu. Oyuncuyla anlaşmaya varan Hatayspor kulübüyle küçük pürüzleri giderdikten sonra transferi açıklayacak. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.