İKİ DUAYEN BAŞKAN BİR ARAYA GELDİ

İKİ DUAYEN BAŞKAN BİR ARAYA GELDİ

Hatay’ın en çalışkan STK’larından olan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Hatay Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, Memur-Sen’e bağlı Bayındır Memur-Sen’in Hatay İl Başkanı Hüseyin Tutar’ı makamında ziyaret etti.

Hatay’da yaptıkları çalışmalarla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan iki duayen başkan gerçekleştirdikleri görüşmede sendikal çalışmaların yanı sıra Hatay ve ülke gündemine yönelik de değerlendirmelerde bulundular. Başkan Tutar, Başkan Bayrakdar’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek; “Hatay Memur-Sen Başkanı aynı zamanda Ağabeyim Sayın İsmail Bayrakdar misafirimiz olarak şeref verdiler. Sendikal çalışmalar hakkında genel istişare bulunduk. Sayın Başkanıma ziyaretinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Hatay Şube Başkanı İsmail Bayrakdar da kabulünden dolayı Tutar’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.