AYHAN YAVUZ; “YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER”

Kırıkhan Belediyesi ve Umut Eli Yardım ve Dayanışma Derneği birlikte yetimlere iftar yemeği verildi.

AYHAN YAVUZ; “YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER”

Kırıkhan Belediyesi ve Umut Eli Yardım ve Dayanışma Derneği birlikte yetimlere iftar yemeği verildi.21.05.2019 Salı günü Belediye Sosyal Tesislerinde verilen iftar yemeğine Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Belediye Başkan yardımcıları Ali Kurter, Uğur Polat, Muhammet Tolga Üçdal, Umut Eli Yardım ve Dayanışma Dernek Başkanı Nizamettin İnce ve Yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda yetim ve yetim aileleri katıldı

.İftar programı Kuran-ı Kerim Tilavetinin okunması ile başladı. Başkan Yavuz, İftar programına katılan yetimlere tek tek özel ilgi gösterdi.Ezanın okunmasının ardından yapılan dualar eşliğinde Oruçlar açıldı. Daha sonra semazen gösterileri yapıldı.Topluma karşı sorumluluğunu bilmek, burada sizlerle olmak, aynı sofrada bulunmak, bir öksüze, yoksula, düşküne el uzatmak insanoğlunun önemli bir meziyetidir.Yüce Rabbimden diliyorum ki Müslümanların üzerindeki kan ve gözyaşının hâkim olduğu acılar son bulsun, hiç kimse sahipsiz ve yetim kalmasın, hiç kimse vatanından, sevdiklerinden ayrı kalmasın.

çinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında, tüm İslam coğrafyasında yaşanan acıların ve gözyaşlarının dinmesi dileğiyle, bu hayır ve bereket dolu iftar programında emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.Programda ayrıca çocuklar için Hacivat – Karagöz orta oyunu, ilizyon gösterileri, şiirler okunup neyzen ve def eşliğinde ilahi, kaside ve tasavvuf musikisi dinletildi. Kısa metrajlı yarışma düzenlenip çocuklara oyuncaklar hediye edildi.Yetimlere iftar programı Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un yetim çocuklara kendi eliyle pamuk şekeri ikramıyla sona erdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.