ZEYTİNYAĞINDA YARIM ASIRLIK DENEYİM: ”KÖLEOĞLU ZEYTİNYAGI FABRİKASI”

ZEYTİNYAĞINDA YARIM ASIRLIK DENEYİM: ”KÖLEOĞLU ZEYTİNYAGI FABRİKASI”

Zeytin Diyarı Altınözü Altınkaya mahallesinde 4 kuşaktır zeytinyağı üretimi yapan Köleoğlu ailesi Zeytin sıkma konusunda son teknoloji makineleri ile bölgede zeytin üreticilerine sunduğu kusursuz hizmetin yanı sıra Naturel sızma zeytinyağı konusunda “Goldenrock” ismi ile markalaşmaya giden bir işletme olarak dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor.

Uzun yılar önce aile büyüklerinin girişimleri sonucunda Taş Baskı sistemi ile zeytinyağı üretimi gerçekleştiren aile çağın getirdiği yenilikler doğrultusunda son yirmi yıldır Teknolojinin son ürünleri Kontinü Sistem ile  tesislerinde zeytinyağı üretimi yapan başarılı bir firma olarak çıkıyor karşımıza.Zeytin sezonuna vira bismillah denilmesi ile birlikte günler öncesinden bakımları tamamlanan zeytinyağı tesislerinde Altınözü’nün kıymetli topraklarında yetişen zeytinler, yemeklerin, salataların, kahvaltıların vazgeçilmezi olan zeytinyağlarına dönüşmesi için işlenmeye başladı.

Günlük 140 ton kapasiteli yüksek yağ oranı çıkaran işletme aynı zamanda 4.kuşak yöneticilerinin girişimleri sonrasında üretimine başlanan soğuk sıkım Naturel sızma zeytinyağı markaları “Goldenrock” ile hem iç pazarda hem de yurt dışında bir çok ülkeye yaptığı ihracat ile sektörün istikrarlı yükselişte olan markaları arasında yerini almıştır.

Tüm zeytin üreticilerine bereketli bir sezon dileyerek sözlerine başlayan Köleoğlu Zeytinyagı Fabrikasının genç yöneticisi Mustafa Köleoğlu açıklamasında:” Altınözü’nün her yerinde olduğu gibi Altınkaya Mahallemizde de Zeytinlerimizi, meşhur zeytinyağımıza dönüştürmeye başladık. Çok şükür yağımız da bereketi ile başladı. Sezonun bereketli bitmesini temenni ediyoruz.İşletme olarak zeytinyağı konusunda verdiğimiz hizmetin yanında Türkiye ve Uluslararası piyasalara girdiğimiz Naturel sızma zeytinyağı konusunda “Goldenrock” ile de adımızdan söz ettirmenin gururunu yaşamaktayız.

Zeytinimizin ve zeytinyağımızın  ön plana çıkmasında ve adını duyurmasında  önemli bir paya sahip olan Altınözü Zetyinyağı Festivali  ile ürünümüze büyük katkı sağlayan Altınözü  Kaymakamı Mehmet Sert ve Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi. Köleoğlu Zeytinyagı Fabrikasının Naturel sızma zeytinyağları için www.goldenrockoliveoil.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.