AZGANLIK SPOR GELECEĞİN SPORCULARINI YETİŞTİRMEYİ AMAÇLIYOR

AZGANLIK SPOR GELECEĞİN SPORCULARINI YETİŞTİRMEYİ AMAÇLIYOR

2023-2024 Sezonu Hatay 2. Amatör Küme’de şampiyon olmasının ardından 2024-2025 sezonunda Hatay 1. Amatör Liginde mücadele etmeye hak kazanan Azganlık Spor’da kulüp başkanı Hüseyin Akça’nın desteğiyle geleceğin yıldız futbolcuları yetişmeye başlıyor.

BAŞKAN DÖNMEZ’E TEŞEKKÜR

Göreve geldiği günden bu yana harıl harıl çalışması bölge insanı tarafından takdir edilen İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, aynı zamanda da spor kamuoyundan tam not almaya başladı.

Başkan Dönmez, Karayılan Spor tesislerini geleceğin genç yıldız futbolcularına açması spor kamuoyundan da takdir alıyor.

Azganlık Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Akça, Karayılan Spor tesislerini genç futbolculara açan İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez’e teşekkür etti.

AZGANLIK SPOR GELECEK SEZONUN HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Hatay 1. Amatör Küme’nin çiçeği burnunda yeni takımı Azganlık Spor, gelecek sezonun hazırlıklarına şimdiden başladı.

Azganlık Spor’un şampiyon olmasında büyüm emeği geçen spor adamı Abdulgani Köroğlu, geleceğin yıldız sporcularını Türk Sporuna kazandırmak için yoğun çaba harcıyor.

Azganlık Spor (07-14 Yaş Grubu) Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere 09.00 ve 11.00 saatleri arasında, hafta içerisinde de (U-17 Yaş grubu) perşembe günü saat 17.00-19.00 saatleri arasında çalışmalarını sürdürecek.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.