BALIKÇI BARINAĞINA SOSYAL TESİS YAPILACAK

BALIKÇI BARINAĞINA SOSYAL TESİS YAPILACAK

S.S. Hatay Su Ürünleri Kooperatif Birliği Başkanı Celal Bilen, İskenderun Balıkçı Barınağında 2022 yılı itibariyle hayata geçecek proje hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Kooperatif olarak, uzun zamandır Hatay’daki tüm balıkçı barınakları için alt yapı ve üst yapı sorunları ile ilgili çalışmalar yaptıklarını kaydeden Bilen; “İskenderun için en güzel haber, güzel bir ödenek çıkarıldı. İskenderun balıkçı barınağına 4 parmak iskele, karşı rıhtım ve çekek yerinin betonlanması ve bir bölümünün de uzatılması için Ankara’dan onay alındı, ödenek de çıktı. Yetkililer bu konuda bize yardımcı oldu. 2022 yılı ilk aylarında, inşallah en kısa zamanda başlanacak. Bu İskenderun için çok iyi bir haber. Balıkçılar zaten sığmıyor, bundan sonra bu kısıtlamalar kalkmış olacak.

Bu aslında tüm halk için iyi bir gelişme. Altyapıları yapıldıktan sonra İskenderun balıkçı barınağına ayriyeten sosyal tesisler de yapılacak, halk da girip çıkabilecek, oturacağı yerler yapılacak. Bu bizler için çok iyi bir haber. Balıkçı açısından mükemmel bir durum! Umarım en kısa zamanda bunu hayata geçirip İskenderun balıkçı barınağı içerisine halkın da girip çıkabileceği, faydalanacağı sosyal tesisler, balıkçıların da yararlanacağı iskeleler yapılır, herkese rahat etmiş olur.

Daha sonra Konacık, Madenli balıkçı barınakları ilgili sıkıntıları da çözeceğiz. Arsuz ve Payas’a yeni bir balıkçı barınağı yapılması için müracaatta bulunuldu. Bu aydan sonra tahmin ediyorum iyi bir netice alacağız. Valimiz, kaymakamımız, milletvekillerimiz her zaman yanımızda oldular. Umarım en kısa zamanda o da gerçekleşir” şeklinde açıklamalarda bulundu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.