“YAYLADAĞI’NDA MEHMET YALÇIN FARKI”

“YAYLADAĞI’NDA MEHMET YALÇIN FARKI”

Hatay’ın son dönemde en fazla göç alan ilçelerinden olan Yayladağı’nda Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, sorunlara uygun çözümleriyle tüm vatandaşların ihtiyaçlarının eksiksiz karşılanmasını sağlıyor.

Hatay’ı yerle bir eden depremin ardından ilçenin nüfusu katlanarak arttı. İlçede yaşayan nüfus ile birlikte ilçenin kapasitesinin arttırılması ve eldeki imkanlardan maksimum fayda sağlanması adına Başkan Yalçın öncülüğünde yoğun çalışmalar aralıksız olarak sürüyor.

Başkan Yalçın, alanda uzman ekiple birlikte ilçe yollarının kalabalığı kaldırabilmesi, ilçedeki kurumların faaliyet alanlarının belirlenmesi, ilçe esnaflarının vatandaşlara yeterli hizmeti verebilmesi, çöp, temizlik gibi hizmetlerin de artan ihtiyaca yetecek seviyeye çıkartılması için tüm imkanları sahaya seferber etti. Maneviyatını derinden hissettiğimiz mübarek Ramazan ayını en iyi şekilde yaşamak, tüm vatandaşlara iftariyelik ulaştırmak ve iftar çadırları vasıtasıyla çadırlarda kalan vatandaşlara yemek ulaştırmak için gereken tüm imkanların sağlanması talimatını veren Yayladağı’nın başarılı başkanı Mehmet Yalçın, çalışmalarıyla vatandaşlardan tam not almaya devam ediyor.

VATANDAŞLARIN HER İHTİYACINA UYGUN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

İlçede asli hizmetlerin ekiksiz şekilde sürdürülmesinin yanı sıra vatandaşların sosyalleşmesi için de çalışmaları sürdüren Başkan Yalçın, bu kapsamda ilçede Ramazan ayının ruhunu yaşatmak için program gerçekleştirdi. Yayladağı’nda Karagöz Hacivat Gölge oyunu sergilendi. Kent Meydanı alanında düzenlenen iftar organizasyonu akabinde Hacivat Karagöz Gölge Oyunu sergilendi. Oyunu izleyen başta çocuklar olmak üzere, tüm izleyiciler keyifli vakit geçirdi. Yayladağılıların yaralarının bir nebze sarılması için Yayladağı’na gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Sanatçısı Hayali Ümit Bağcı ve ekibi vatandaşlar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

HERKESİN BAŞKANI MEHMET YALÇIN

7’den 77’ye her yaştan ve her kesimden vatandaşa hizmetleriyle dokunan Başkan Yalçın, vatandaşların gönlüne taht kurmaya devam ediyor. Gönül belediyeciliği prensibini Yayladağı’nda yaşatmaya devam eden Başkan Yalçın, tüm vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.