HATAYLI SPORCULAR ŞAMPİYON

HATAYLI SPORCULAR ŞAMPİYON

12-14 Şubat tarihlerinde Gaziantep’te yapılan voleybol Türkiye Yarı Final Şampiyonası’nda Hatay 15 Temmuz Şehitler Spor Lisesi son 8 takım arasına adını yazdırarak Hatay’a gurur yaşattı. Okul sporları gençler voleybol müsabakalarında Türkiye’den ve KKTC’den katılımcıların olduğu turnuvada tüm rakiplerini saf dışı bırakan takım, Adana’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda yarışmaya hak kazandı.

TETİK: SPORCULARIMIZI BAŞARILARINDAN DOLAYI KUTLUYORUM

Hatay 15 Temmuz Şehitler Spor Lisesi Okul Müdürü Hüseyin Tetik, okul öğrencilerini elde ettikleri başarıdan dolayı kutladı. Müdür Tetik yayınladığı tebrik mesajında; “Hatay 15 Temmuz Şehitler Spor lisesi Türkiye Şampiyonasında okul Sporları voleybol müsabakalarında son 8 takım arasına kalan okulumuz sporcularını ve Beden eğitimi öğretmenleri Sait Yiğitbaşı ile Halit Şen’e bize yaşattıkları gurur dolayısıyla kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.