BAŞKAN AYRANCI DÜNYAYI GÜZELLEŞTİRDİ

BAŞKAN AYRANCI DÜNYAYI GÜZELLEŞTİRDİ

Hatay Berberler, Kuaförler ve Güzellik salonu işletmecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Ayrancı, kadın kuaförü esnaflarının dünyalarını güzelleştirecek projeleri hayata geçiremeye devam ediyor.

Başkan Ayrancı’nın organizasyonunda Antalya’nın Side ilçesinde 5-8 Ekim tarihleri arasında güzellik ve estetik uygulamaları üzerine workshop gerçekleştirildi. “Dünya güzelleşiyor” sloganı ile yürütülen workshop’a Hatay’dan 80’in üzerinde kadın kuaförü yoğun ilgi gösterdi. Workshop’a yurt dışından da katılan çok sayıda firma oldu. Hatay Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mahmut Ayrancı da workshop’a katılarak Hataylı kadınlara eğitim verdi.

AYRANCI: HEDEFİMİZ MESLEĞİMİZİ DAHA İYİ NOKTALARA TAŞIMAK

REKLAM ALANI

Başkan Ayrancı organizasyonla ilgili sitemize yaptığı açıklamada; “Dünya güzelleşiyor” ekibi olarak yeni bir adım atıldı, yeni bir girişimde bulunuldu. Amacımız yeni nesle, gençlere bildiklerimiz aktarmak. Dünyada, ülkemizde ve ilimizde güzellik ve estetik uygulamaları her geçen gün yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Biz de bu program ile meslektaşlarımıza eğitimler vererek mesleğimizi daha iyi yerlere getirmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan üyelerine plaket ve sertifika takdim eden Ayrancı,  workshop’a katılan firmalara teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.