REYHANLI’DA DERELERDEN PİSLİK AKIYOR

REYHANLI’DA DERELERDEN PİSLİK AKIYOR

İlçeyi yönetenler derin uykuda mı?

Hatay’ın hizmet olarak en sonda yer alan ilçesi Reyhanlı’da derelerden hayvan pislikleri akıyor.Ortaya çıkan koku ilçeyi kaplarken hiçbir yetkili de bu duruma ses çıkarmıyor. Adeta savrulan ve unutulan ilçe haline gelen Reyhanlı’yı yönetenlerin görmezden geldiği durum ilçe halkını çileden çıkarıyor. Durumdan rahatsız olan ve yetkilileri göreve davet eden bir vatandaş dereden akan hayvan pisliklerini kayda alarak yetkililere seslendi.

LÜTFEN BU SORUNA ÇÖZÜM BULUN, ÇOCUKLARIMIZ HASTA OLUYOR

İnsan sağlığına son derece zararlı olan ve dereden akan suların hastalığa sebebiyet vermesinden dolayı son derece sıkıntılı olan yöre halkı yetkililere isyan ederek çağrıda bulundu. İlçenin yıllardır 1 adım ileri gitmediğini belirten vatandaşlar; “Reyhanlı zaten hizmet yönünden fakir bir ilçemiz. İnsanlarımız da ilçenin bu durumuna alışkın artık. Onlar da yetkililerden umudu kesmiş ki bu tür milyarlık cezalara sebebiyet verecek durumları dahi korkmadan yapabiliyorlar. Bu derenin etrafında yüzlerce insan var. Hepsi hasta olma riski taşıyor. Yetkililer ise uyuyor. Bu video ile yetkililere sesleniyoruz. İnşallah vicdana gelirler de artık bu soruna çözüm bulurlar” ifadelerini kullandılar. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.