BAŞKAN SARI PROJELERİNİ AÇIKLIYOR

BAŞKAN SARI PROJELERİNİ AÇIKLIYOR

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçeyi şahlandıracak projelerini açıklamaya devam ediyor.

Kamu yatırımlarından belediye yatırımlarına değin çok sayıda projeyi gerek ziyaretlerde şahsen, gerekse de sosyal medya üzerinden açıklayan Başkan Savaş vatandaşlardan da tam not aldı.

İŞTE BAŞKAN SAVAŞ’IN ALTINÖZÜ’NÜ ŞAHLANDIRACAK PROJELERİ

120 YATAKLI ALTINÖZÜ YENİ DEVLET HASTANESİ

İçerisinde tüm branşların yer alacağı 120 yataklı Altınözü Yeni Devlet Hastanemizin inşaatı tüm hızıyla sürüyor. 20 adet poliklinik, 4 ameliyathane, 12 diyaliz ünitesi, 3 diş klinik ünitesi ve 2 endoskopi odasını barındıran hastanemizin tamamlanması ile vatandaşlarımız tüm hastalıklarına farklı ilçeye gitmelerine gerek kalmadan ilçemizdeki hastanede şifa bulacak.

ALTINÖZÜ HÜKÜMET KONAĞI

Kentimizin merkezinde yer alan hükümet konağımızın yerine daha kapsamlı ve modern bir Hükümet konağı inşa ederek vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet edebilecek bir kompleks inşa ediyoruz.

Altınözülü hemşehrilerimiz her hizmetin en iyisine layıktır diyerek çıktığımız yolda ilçemizin çehresini her geçen gün daha da güzelleştiriyoruz.

ALTINÖZÜ BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ’MİZ IŞILDIYOR

Altınözü’müzün gençliğine ışık olmak amacıyla kurduğumuz Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi’miz ile gençlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Altınözü’müzün gençliği bize emanet…

Altınözü’müzde hayata geçirdiğimiz projelerimiz ile dönüşümü. Zeytindalı Mahallesi / Okullar Bölgesi

Geçmişten geleceğe dünden bugüne ve yarınlara hizmet etmeye hazırız kararlıyız.”Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.