BAŞKAN ÇİNÇİN YENİ HATAY’I ANLATTI

BAŞKAN ÇİNÇİN YENİ HATAY’I ANLATTI

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, ziyaretçilerini makamında ağırlayarak iş dünyasının da işbirliğiyle hayata geçecek olan yeni Hatay vizyonunu aktarıyor.

Başkan Çinçin, her gün ziyaretçilerini makamında ağırlamaya devam ediyor. Başkan Çinçin, yakın ilgi gösterdiği misafirleri ile Antakya ve Hatay’daki gelişmeler üzerine de değerlendirmelerde bulundu.

HASYAD HEYETİ İLE GÖRÜŞMENİN GÜNDEMİ DE HATAY OLDU

Başkan Çinçin Oktay Küçükdüveyki’nin başkan olarak seçildiği Harbiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (HASYAD) yönetimini makamında ağırladı. Kentin önemli iş insanlarından olan Küçükdüveyki’ye, Başkan Yardımcısı Hüsamettin Eskiocak, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Avcı, Mehmet Yeniocak, Hamza Karadaş, İlyas Eskiocak, Reşat Ceylan, Mithat Büyükaşık, Kerim Öztürk, Sezgin Mansuroğlu ve Dernek Çalışanı Yusuf Karadaş’a ziyaretleri için teşekkür eden Çinçin, Defne’nin en büyük mahallelerinden Harbiye’nin turizmde cazibesini yeniden kazanmasının önemine vurgu yaptı. Defne’nin en turistik bölgesi olan ve şelale bölgesini de kapsayan Harbiye’nin gastronomi turizmindeki yerini yeniden kazanmasının çok önemli olduğunu belirten Çinçin, Harbiye’nin ve Defne’nin gelişiminin HASYAD’ın çalışmalarına bağlı olduğunu belirtti. Yıkılmış bir şehirde STK’ların inisiyatif almasının çok değerli olduğunu belirten Çinçin, HASYAD Başkanı Küçükdüveyki’ye ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarı dileklerini iletti. Başkan Çinçin ziyaretlerini hatıra fotoğrafı çekilerek noktaladı.Haber:Kader ŞAAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.