YAZ AYLARININ VAZGEÇİLMEZİ CİCİ BİCİ VE MARAŞ DONDURMASI

Sıcak havaların vazgeçilmez yiyecekleri arasında bulunan dondurma satışlarında artış meydana getirmesi Antakya’da dondurma satışı gerçekleştiren Dondurmacıların yüzünü güldürüyor.

YAZ AYLARININ VAZGEÇİLMEZİ  CİCİ BİCİ VE MARAŞ DONDURMASI

Sıcak havaların vazgeçilmez yiyecekleri arasında bulunan dondurma satışlarında artış meydana getirmesi Antakya’da dondurma satışı gerçekleştiren Dondurmacıların yüzünü güldürüyor.
Dondurma yapımında kullanılan süt nedeniyle besleyici özelliği de bulunan dondurmalara her geçen gün rağbet artıyor. Dondurma satışlarından memnun olduğunu dile getiren Antakya 15 Temmuz Milli İrade Parkında Cici Bici ve Maraş Dondurma işletmecisi  Cahit Usta ” Müşterilerimize vişneli, limonlu, kakaolu, sütlü, kavunlu ve sütlü olmak üzere 6 farklı meyve tadında dondurma satışı yapmaktayız.

Hijyenik ortamlarda yüzde 100 inek sütünden imal ettiğimiz dondurmalardan günde yaklaşık 20 kilogram dondurma satışı gerçekleştirmekteyiz. Dondurmanın sıcaklarda bu kadar çok tercih edilmesi de dondurmanın sıvı kaybını önlediğindendir.”dedi.

MARAŞ DONDURMASI CAHİT USTADAN

Hava sıcaklığının artmasıyla birlikte  15 Temmuz Milli İrade Parkında Cici Bici ve Maraş Dondurması satan Cahit usta: ‘’ Cici Bici ,dondurma ve su gibi ürünlerin satışı arttı. Satışlardan memnunuz. Hava ne kadar sıcak olursa insanlar serinlemek için dondurma yemeye o kadar çok geliyor. Bu da işlerin daha iyi olmasını sağlıyor. Kısacası, ‘Ne kadar sıcak, o kadar dondurma’ diyorum. Havanın ısınması bizleri de sevindirdi işlerimiz bugünlerde bayağı bir yoğun” dedi.
                                                                                                                   HABER-FOTO : MEHMET KILIÇ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.