REYHANLI BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

REYHANLI BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Reyhanlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde vatandaşların sağlığı, huzuru ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor.Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu’nun talimatlarıyla yapılan denetimlerde, semt pazarlarında ürün fiyat etiketi kontrolleri, izinsiz kurulan çadır, esnaf ve yol işgali denetimleri gerçekleştiriliyor. Denetimlerin sıklıkla devam edeceği belirtiliyor.

Reyhanlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ilçe genelinde vatandaşların sağlığı, huzuru ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu’nun talimatlarıyla zabıta müdürlüğü ekipleri, halk sağlığının korunması amacıyla yürütülen denetimler devam ediyor. Bu çerçevede ekipler, kapalı ve açık semt pazarlarında denetimler yaparak, tezgâhtaki ürünlerin fiyat etiketi kontrollerini gerçekleştirdi.Etiket kontrollerinin yanı sıra yol işgali konusunda da denetim yapan ekipler kurallara uyulması konusunda esnafı uyardı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.