BAŞKAN TEKSÖZ, HESOB İÇİN ÜRETİYOR

BAŞKAN TEKSÖZ, HESOB İÇİN ÜRETİYOR

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hatay esnafları için var gücüyle çalışıp proje geliştirmeye devam ediyor.

Başkan Teksöz, esnafın güvenliğinin sağlanması, bu sayede esnafın da korunması amacıyla istişarelerde bulunmak amacıyla Hatay Emniyet müdürlüğü Toplum destekleme büro amirliği Komiser Nazife Ekinci ve Sümeyya Arıkan ile bir araya geldi. Teksöz, güvenlik konusunda ortak bir proje konusunda istişarelerde bulunduğu Arıkan ve Ekinci’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

ESNAF ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Başkan Teksöz, esnafları ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Teksöz bu kapsamda Antakya Berberler ve kuaförler  odası başkanı Ali Mansuroğlu’nu ziyaret ederek Elektrik fiyatlarının düşürülmesi konusunda TESK genel  başkanı Bendevi Palandöken önderliğinde yapmış olduğu çalışmaları istişare etti. Hatay Adliyesi karşısında bulunan Akçay Fırını işletme sahibi Uğur Ateşer’i ziyaret eden Teksöz, Ateşer ve işletmede çalışanlara hayırlı işler diledi. Başkan Teksöz, esnafın alın terini korumak için çalışmalara devam ettiğini kaydetti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.