DÖNER: YALANLARIN HESABINI TEK TEK SORACAĞIZ

DÖNER: YALANLARIN HESABINI TEK TEK SORACAĞIZ

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hatay İl Başkanı Alihan Döner, gizli FETÖ’cü bazı odakların Ülkü Ocaklarına karşı yürüttüğü karalama kampanyasına sert tepki gösterdi.

Ülkücü hareketin iftiralara boyun eğmeyeceğini belirten Başkan Döner açıklamasında; “Milliyetçi-Ülkücü Hareket, ne ederi 1 dolar olan alçak FETÖCÜLERİN yalan ve iftiralarına boyun eğer ne de bölücü vatan hainlerinin saldırılarına eyvallah eder! Türkiye’den kaçıp gitmiş ne kadar korkak FETÖCÜ varsa, Alman istihbaratının gazeteci kisvesine bürünmüş köpeği varsa el ele vermiş Ülkücü Hareket’e yalan ve iftiralarla saldırmaya devam ediyor. Sizden korkarsak, sizin bu iftiralarınıza misliyle cevap vermezsek, bu yalanlarınızı yanınıza bırakırsak Türk töresince ‘Gök Girsin, Kızıl Çıksın’ Dünyanın öbür ucuna da kaçsanız sizi bulacağız, attığınız iftiraların, belgesiz yalanlarınızın hesabını tek tek soracağız” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.