BAŞKAN ÇÖP SORUNU BÖYLE BİTER Mİ?

BAŞKAN ÇÖP SORUNU BÖYLE BİTER Mİ?

Arsuz’da çöp sorunu bir türlü bitmek bilmiyor.

Turizm sezonunun açılmasıyla artan turist yoğunluğunu kaldıramayan, aynı personel ile yaz-kış hizmet verebileceğini sanan Arsuz Belediyesi ilçeyi çöpe teslim ediyor. Gönüllülerin yaptığı organizasyon ile toplanan sahildeki çöplere her geçen gün yenileri ekleniyor. İlçeyi saran koku vatandaşları rahatsız ederken soruna kalıcı bir çözüm bulamayan Arsuz Belediyesi, çöp dağlarını ellerinde poşetlerle güle eğlene çöp toplayarak bitirebileceklerini sanıyor.

VATANDAŞLAR ÇÖPTEN DERTLİ

REKLAM ALANI

Arsuz gibi cennet bir ilçeye tatil yaparak kafa dinlemeye gelen vatandaşlar çöp sorunundan dolayı dertli. Arsuz’un doğasının harika olduğunu belirten vatandaşlar, yetkililerin ise çöp sorununa hala bir çözüm bulamadığını belirttiler. Başkan Asaf Güven’in elinde çöp poşeti ile gezerek topladığı çöpler ile Arsuz’un biriken çöplerinin bitmeyeceğini belirten vatandaşlar Arsuz Belediyesi’ne seslenerek; “Arsuz’da yaz ayında nüfus 5 katından fazla artıyor. Ama yetkili belediye kış ayındaki personel sayısı ile yaz ayında da çalışmaya devam ediyor. Ancak ne personel sayısı yeterli, ne de personelin bilinci yeterli. İlçe çöp kaynıyor. Belediye uyuyor. Başkan eline aldığı bir çöp poşeti ile doğacılık oynayarak çöp sorununu bitirebileceğini sanıyor. Çöp sorunu kapsamlı araçlar ve yeterli personel ile bitirilebilir. İlçeye hiçbir tesis kazandırmayan belediye asli hizmetleri dahi yerine getiremiyor. Buradan Arsuz Belediyesi’ne çağrımız bir an önce akıllarını başlarına almaları ve nerede görev yaptıklarını fark etmeleridir. Aksi halde bir sonraki seçimde hiçbirinin adı dahi okunmayacak” ifadelerini kullanarak tepkilerini gösterdiler. Vatandaşlar çöp sorununun etkili çözümlerle bitirilmesini istiyor. Hbaer:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.